Βιογραφικό

Η Ελένη Μερέτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη και το 2010 αποφοίτησε με βαθμό λίαν καλώς από την Οδοντιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης.

Εν συνεχεία επέστρεψε στον τόπο της, όπου εργάστηκε εθελοντικά στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αλεξανδρούπολης και ακολούθως μετέβη στη Γερμανία, όπου εργάστηκε ως ειδικευόμενη της Ορθοδοντικής σε μια μεγάλη Ιδιωτική Κλινική στο κρατίδιο της Ρηνανίας Βεστφαλίας. Εκεί εκπαιδεύτηκε σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους διόρθωσης των οδοντικών και σκελετικών ανωμαλιών με τη χρήση πρωτοποριακών για την εποχή μέσων διάγνωσης, όπως του ενδοστοματικού σαρωτή και του τρισδιάστατου εκτυπωτή.

Το 2017 από επιλογή ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους, εισήχθη στην Πανεπιστημιακή Κλινική Carl Gustav Carus στη Δρέσδη της Γερμανίας, ολοκληρώνοντας την Ειδικότητά της. Στην Πανεπιστημιακή Κλινική η ιατρός θεράπευσε πληθώρα ασθενών τόσο παιδιών όσο και ενηλίκων με οδοντικές και σκελετικές δυσαρμονίες, χειλεοσχιστίες, περιπτώσεις με συνδυαστική ορθογναθική χειρουργική, καθώς και περιπτώσεις με σύνδρομα.

Mereti Eleni Orthodontikos

Με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της Ορθοδοντικής μπορούμε να σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για ένα υγιές στόμα, και ένα ελκυστικό χαμόγελο.

Επικοινωνία

Orthodontikos Aleksandroupoli

Το 2018 έπειτα από επιτυχείς εξετάσεις, της απονεμήθηκε ο Τίτλος της Ειδικού Ορθοδοντικού (Fachzahnärztin für Kieferorthopädie). Από το 2018 έως και το 2020 εργάστηκε ως Ειδικός στο ομώνυμο Πανεπιστήμιο της Δρέσδης με συμμετοχή όχι μόνο στο κλινικό έργο, αλλά και στην εκπαίδευση των προπτυχιακών φοιτητών μέσω σεμιναρίων, αμφιθεατρικών διαλέξεων, καθώς και πρακτικών μαθημάτων που παρέδωσε. Από το 2017 είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Carl Gustav Carus της Δρέσδης, με σύγχρονη συμμετοχή στο ερευνητικό έργο του Τμήματος της Ορθοδοντικής του ομώνυμου Πανεπιστημίου.

Η ορθοδοντικός διατηρεί από τον Νοέμβριο του 2020 το ιδιωτικό της ιατρείο επί της οδού Μαζαράκη 11 στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, όπου παρέχει εξειδικευμένες ορθοδοντικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες, σεβόμενη πάντα τις προσωπικές επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε ασθενή.