Σύγχρονος εξοπλισμός

Το ιατρείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης επί της οδού Μαζαράκη 11. Με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου, έχει υπάρξει η ανάλογη μέριμνα, ούτως ώστε η πρόσβαση να είναι εύκολη για όλα τα άτομα, και το ασανσέρ να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για νέες μητέρες με καροτσάκια, καθώς και για άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Η ορθοδοντική θεραπεία είναι μια μακρά διαδικασία και μπορεί να χρειαστούν πολλές επισκέψεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, για αυτό και ο σχεδιασμός του χώρου του ιατρείου έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να είναι ζεστός και φιλικός για όλες τις ηλικίες, ιδιαιτέρως για τα παιδιά. Για αυτό και στο χώρο της αναμονής υπάρχουν παιχνίδια και βιβλία για την απασχόληση τους. Τα ζωηρά χρώματα και τα άνετα καθίσματα δημιουργούν μια φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου μικροί και μεγάλοι, μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Το ιατρείο είναι άρτια εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και την τελευταία λέξη του ορθοδοντικού εξοπλισμού. Τα εργαλεία και τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι εξαιρετικής ποιότητας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αποστείρωσή τους και στην απολύμανση του χώρου, σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα.

Στόχος μας, μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας και της αποκατάστασης, φεύγοντας από το ιατρείο μας, να σχηματίσετε μια θετική ανάμνηση για το χώρο μας, και να τον θυμάστε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Mereti Eleni Iatreio

Το Ιατρείο μας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς, που θέλουν να διορθώσουν κάποια οδοντική ή σκελετική ανωμαλία για να αποκτήσουν ένα λαμπερό χαμόγελο και ένα αρμονικό και υγειές στόμα.

Επικοινωνία

Ο χώρος μας